Áramfejlesztő aggregátor

 

Diesel és gázmotoros áramfejlesztő aggregátorok

Az áramfejlesztő berendezés (aggregátor) Önnek is fontos, amennyiben az áramszolgáltatói hálózat kiesése esetén kívánja megelőzni az esetleges kellemetlenségeket, károkat, vagy gazdasági veszteséget. Kórházak energiaellátásában életmentő szerep jut a megbízható tartalék áramforrásnak.

Hasznos lehet az aggregátor - a kiépített villamos energia hálózat hiányában - bányászati, útépítő, kútfúró, vagy hangtechnikai berendezések árammal történő ellátásánál.

Megrendelőinket a legteljesebb körű kiszolgálásban részesítjük.
Már a döntés-előkészítés folyamatát segítjük a műszaki adatszolgáltatással, megtervezzük a villamos hálózathoz, épület-felügyeleti rendszerhez való csatlakozást és a gépészeti telepítést. Az aggregátor helyszíni telepítését és beüzemelését a kezelők képzése követi.
Vállaljuk használt áramfejlesztő berendezések ill. azok automatikáinak felújítását, vagy cseréjét.
Áramfejlesztő berendezéseink a nyitott változaton kívül készülhetnek zajcsillapító burkolattal, ill. kültéri konténeres kivitelben.

Az egész országra kiterjedő szervizhálózatunk biztosítja az aggregátorok garanciális időn belüli és azon túl is megbízható működését. Folyamatosan raktárkészleten tarjuk az áramfejlesztő aggregátorok karbantartáshoz szükséges pótalkatrészeket.
Javasoljuk partnereinknek az átalánydíjas karbantartási szerződés megkötését, mely megnyugtató megoldást kínál az üzemeltetés biztonságának növelésére.

Gondosan ügyelünk környezetünk védelmére, ezért - az ISO 14001 környezetirányítási szabványnak megfelelően - az áramfejlesztő működése során keletkezett veszélyes hulladékok begyűjtését és ártalmatlanítását szerződött szakcéggel végeztetjük.

Törekszünk a megújuló energiaforrásokból nyert bio üzemanyagok mind szélesebb körű felhasználására.

Az áramfejlesztő aggregátorok beszállításában együttműködő fő partnerünk:
- FG WILSON (Észak-Írország)

Egyéb beszállítók, melyekkel együtt dolgozunk:
- COELMO (Olaszország)
- MATTEI (Olaszország)

Ha kérdése van, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

Megkeresés esetén egyedi árajánlatot dolgozunk ki áramfejlesztő aggregátorainkra.

FG Wilson áramfejlesztők - Perkins motorral

COELMO áramfejlesztők - Iveco motorral

MATTEI áramfejlesztők - OMIC sorozat